DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, dün Gölcük Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda, bir araya gelerek toplantılarını gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz ve Yönetimi 21 Mayıs günü yapmayı planladıkları kahvaltı programını ve çalışmalarını masaya yatırdı.

21 Mayıs’ta Kahvaltı programı gerçekleştirilecek

Toplantıya Dernek Başkanı ve aynı zamanda Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olan Lütfü Yılmaz ve yönetimi katıldı. Toplantıda konuşma yapan Başkan Yılmaz, açıklamasında şu sözleri dile getirdi: “Derneğimizin açılmış olduğu ilk yıllardan bu yana ilçemizi kaynaştırmak, birlik ve beraberliği her geçen gün arttırmak amacıyla birçok etkinlik düzenledik. Yıllar içerisinde etkinliklerimizi sürekli yapmaya gayret gösterdik. Bugüne kadar geçen zaman içerisinde derneğimizin üye sayısını da aynı oranda arttırarak gücümüze güç kattık. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız Gölcük’ü Buluşturma Kahvaltısı’nı, 21 Mayıs günü saat 10.00’da, Kadırga Sosyal Tesisleri’nde tekrar gerçekleştireceğiz. Bugün yaptığımız toplantıda kahvaltı programımızın detaylarını görüşerek son kontrolleri gerçekleştireceğiz. Eksiksiz bir şekilde etkinliğimizi yapmak amacındayız. Önümüzdeki dönemde de yapmayı planladığımız birçok çalışma var. Bunların ön görüşmelerini de toplantımızda görüşeceğiz. Davetiyelerimizi dağıtıyoruz. Yoğun katılımlı güzel bir etkinlik olacağını düşünmekteyiz. Gölcük’te birliğimizi ne kadar güçlendirirsek bizler de o kadar mutlu olacağız” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.