DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HACIYATMAZLAR HİÇ BİR İŞE YARAMADI

HACIYATMAZLAR HİÇ BİR İŞE YARAMADI

Geçtiğimiz sene 19 Mayıs Caddesi yol kenarına araçlar park edilmemesi ve trafiğin düzgün işlemesi için hacı yatmazlar Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından koyulmuştu. Vatandaşların buna uymaması ve hacı yatmazlara verilen büyük hasar nedeniyle hacı yatmazlar kaldırıldı.

Hacı yatmazlar çözüm olmayınca kaldırıldı

Geçtiğimiz sene 19 Mayıs Caddesi üzerinde trafiği rahatlatmak için takılan hacı yatmazlar vatandaşlar tarafından uyulmadığı ve sürekli hasar görüp kırıldığı için yapılan uygulamadan vazgeçildi ve geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından 19 Mayıs Caddesi’ndeki hacı yatmazlar kaldırıldı.

Otoparklar ilgi görmüyor

Gölcük Belediyesi’nin ilçemiz için birçok otopark yaptığı halde otoparklar ilgi görmüyor ve vatandaşlar yasak olmasına rağmen cadde ve sokaklara araçlarını bırakmaya devam ediyor. 19 Mayıs Caddesi üzerinde de vatandaşların uzun süreli park yapmasın, kısa süreli izin verilmesine uyulmadığı ve uzun süre park edildiği için hacı yatmazlar kaldırıldı. Bundan sonra ki süreçte 19 Mayıs Caddesi konusunda ne yapılacağı henüz Gölcük Belediyesi ya da Zabıta Ekipleri tarafından bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR

  1. Murat dedi ki:

    Kreatif düşünen insanlar olmadığı sürece vergilerimiz böyle işe yaramaz ürünlere gidecek, kasalarımız boşalacak ve zararı hepimiz göreceğiz… Halbuki Gölcüğün en işlek konumu olan çarşı merkezine araç girişlerini belirli saatlerde yasaklasalar, çarşımız bayram günleri gibi şen olsa, insanlar rahat rahat yürüyebilse…