DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hedef Gelecek Projesinin Lider Öğrencileri Doğa Gezisinde Buluştu

Hedef Gelecek Projesinin Lider Öğrencileri Doğa Gezisinde Buluştu

Çayırova Belediyesi’nin örnek çalışmalarından biri olan Hedef Gelecek projesi Mayıs ayı eğitim programı doğa gezisi ile devam etti. Proje kapsamında her ay farklı illerde tarihi, kültürel ve bilimsel gezi programı düzenleyen öğrenciler tarihi dokusu ve doğa güzellikleriyle dikkat çeken Düzce’ye konuk oldular. Öğretmenleri nezaretinde Düzce Efteni gölünde kahvaltıyla güne başlayan öğrenciler, birçok kuş çeşidine ev sahipliği yapan ve tabiatın tüm güzelliklerinin görülebildiği göl çevresinde hatıra fotoğrafları çekilerek unutamayacakları deneyimler edindiler. Doğa rehberi eşliğinde 8 kilometrelik yürüyüş parkurunu tamamlayan Hedef Gelecek projesinin lider öğrencileri Güzeldere şelalesinde doğa ile iç içe bir gün geçirdiler. Etkinlikte, öğrenciler belirlenen yürüyüş alanlarında bilimsel keşif turu yaparak keyifli ve eğlenceli bir doğa gezisi yaptılar.

Gençlere Yapılan Yatırım Geleceğe Yapılan Yatırımdır

Gençlere yatırımı, geleceğin inşası olarak gören Çayırova Belediyesi. Tarihine, köklerine vakıf, ahlak ve maneviyatı sağlam, güçlü nesiller yetiştirmeyi hedefliyor, Sanata ve spora hayatında yer veren aynı zamanda dünyada neler olup bittiğiyle ilgili fikirleri olan vatan millet bilincine sahip gençlerle geleceğe yatırım yapıyor. Türkiye’nin alanında en yetkin hocalarına akademik kadrosunda yer veren İstanbul Medeniyet Üniversitesiyle işbirliği içerisinde, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla bir gençlik projesini uygulayan belediye, okullarında farklı özellikleriyle arkadaşlarının arasından sıyrılmış, yaklaşık 25 lise ikinci sınıf öğrencisinin kişisel gelişim, liderlik eğitimleri, spor, yabancı dil, sosyal sorumluluk projeleri, sanat ve kültürel geziler, kamplar, üniversite ve saha çalışmaları, atölye çalışmaları ve benzeri programları içeren uzun vade de ”Hedef Gelecek” projesini gençlere sunuyor.

Başkan Demirci: Geleceğimizi Emanet Edebileceğimiz Gençler Yetiştiriyoruz

Programla ilgili bir değerlendirme yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: “İçeriği çok güçlü, uzun analiz ve hazırlık sürecinin ürünü olan projeyle katkı sunduğumuz gençlerimizin en seçkin makamlarda, mevkilerde vatana millete faydalı, parmakla gösterilen bireyler olması en büyük arzumuzdur. Geleceğin belediye başkanları, profesörleri, iş adamları olmasını tabi ki isteriz. Ama tüm bunlar güzel ahlakla, maneviyatla taçlandığında bir anlam ifade eder. Bizimde muradımız bunu gerçekleştirmektedir” şeklinde düşüncelerini aktardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.