DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlk teravihte camiler doldu taştı

İlk teravihte camiler doldu taştı
28.05.2017
782
A+
A-

İlk teravihte camiler doldu taştı

Ramazan-ı Şerif ülkemize, ilimize ve ilçemize tüm bereketi ve huzuruyla geldi. İlçemizde binlerce vatandaş geçtiğimiz akşam kılınan ilk teravih namazına koştu. Camiler, içinde Ramazan coşkusu ve heyecanı taşıyan binlerce vatandaşlarla doldu taştı.

Gölcük’te Ramazan coşkusu

Ramazan-ı Şerif Ayı’nı idrak ettiğimiz bugünlerde On Bir Ayın Sultanını dört gözle bekleyen vatandaşlar muratlarına erdi. Ramazan coşkusunu içinde taşıyan vatandaşlar geçtiğimiz akşam kılınan ilk teravih namazında Camilere akın etti. Vatandaşlar Camilerde Ülkemiz için ve İslam Ümmetinin sorunlarının çözülmesi için Allah’a dualarda bulundu. Teravih sonrasında birçok vatandaş dostlarıyla birlikte çay ocaklarında ve evlerinin önünde oturarak, uzunca sohbetler edip adeta Eski Ramazan günlerini yad ettiler. Vatandaşlar, “Bizi On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Ayı’na ulaşmamızı sağlayan Allah’ımıza sonsuz şükürler olsun. Bugün ilk teravihimizi kıldık. Yüzümüz, gönlümüz aydınlandı. Dualarımızı İslam Alemine, Vatanımıza, Askerlerimize, ailelerimize ve geçmişlerimize gönderdik. Bütün İslam Aleminin ve Gölcük Halkının Ramazan Ayı’nı tebrik ediyoruz. İnsanlar Camileri aynı bu akşam olduğu gibi doldursun. Camileri yalnız bırakmayalım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.