DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İşte örnek Anne Emine Kunt, “ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

İşte örnek Anne Emine Kunt,  “ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN”
14.05.2017
1.940
A+
A-

İşte örnek Anne Emine Kunt,

“ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

 

14 Mayıs Anneler Günü ülkemizde ve ilçemizde coşkuyla kutlandı. Çocuklar annelerine hediye alarak mutlu olmasını sağladı. Gölcük’te yaşayan cefakar anne Emine Kunt. Değirmendere’de Oto Lastik tamirciliği yapıyor. Eşinin ayağına protez takılınca, eşine destek olan Emine Kunt. Anneliğin ne kadar kutsal olduğuna en güzel örneklerden biri.

 

Kunt, “Eşime destek olmak benim için çok önemli”

 

Eli öpülesi annelerimiz. Cefakar Anne. Emine Kunt. Değirmendere’de oto lastik tamirciliği yaparak, eşine destek oluyor. 54 yaşında olan Kunt Değirmendere doğumlu ve 9 yıldır eşiyle beraber çalışıyor. Anneliğin kutsal olduğuna en güzel örnek olan Emine Kunt, yaşam hikayesini şu sözlerle anlattı: “Eşim Zeki Kunt un ayağına protez takıldı. Ondan sonra birlikte çalışmaya başladık. Eşime destek olmak benim için çok önemli. 3 çocuk annesiyim.5 tane torunum var. Kadınların istedikten sonra yapamayacağı şey yok. Yeter ki istesinler.Hayatla mücadele etmek gerekiyor” dedi.

 

“Çalışmak bana güç veriyor”

 

Mesleğini çok seven Emine Kunt gün boyu kriko ve bijon anahtarını yanından ayırmıyor. Haftanın her günü araçların lastiklerini değiştiren Emine Kunt kadınların her işi yapabileceğinin nadir örneklerinden biri. Lastik tamiri için gelenlerin karşılarında bir kadın görünce önce şaşırdıklarını, sonra alışıp ‘abla nerede’ diye sorduklarını ve çalışmanın kendisine güç verdiğini söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.