DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Sağlıkta İnovasyon ve Kalite Adlı Panel Gerçekleşti

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Sağlıkta İnovasyon ve Kalite Adlı Panel Gerçekleşti
23.05.2017
1.227
A+
A-

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Sağlıkta İnovasyon ve Kalite Adlı Panel Gerçekleşti

İzmit Seka Devlet Hastanesi, önemli bir panele ev sahipliği yaptı. Sağlıkta İnovasyon ve Kalite adlı panele, Uluslararası Kalite Uzmanı Ali Arslanoğlu ve Zeynep Kamil KÇH – EAH Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dr.Yeliz Doğan Merih konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney, İzmit Seka Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç,Sağlık Bakım Hizmet Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz, hastane idarecileri ve ilimizdeki diğer sağlık kuruluşlarının idarecileri katılım sağladı.

Panelde konuşmacı olarak ilk sözü Kızılay Batı Karadeniz Gönüllü Verici Merkezi Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Uzmanı Adem Budayoğlu aldı.Konuşmasında Kök Hücre Bağışının Önemi, Bağış Yöntemlerini ve olası uyuşmalarda gerekecek adımları dinleyenlere aktardı. , İzmit Seka Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç kendilerine teşekkür belgesi ve çiçek takdim ederek katılım sağladıkları için memnuniyetini dile getirdi.

İkinci olarak kürsüye, Uluslararası Kalite Uzmanı Ali Arslanoğlu aldı. Ali Arslanoğlu Sağlıkta Kalite ile ilgili konuşma gerçekleştirerek, “Kim İçin Kalite – Kimin İçin Kalite” sorularının cevaplarının yanı sıra Ürün Kalitesi, Hizmet Kalitesi gibi konuları dinleyenlere aktardı. Konuşmasının ardından Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney kendilerine teşekkür belgesi ve çiçek takdim ederek katılım sağladıkları için memnuniyetini dile getirdi.

Zeynep Kamil KÇH – EAH Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dr.Yeliz Doğan Merih Sağlıkta İnovasyon konusunda gerçekleştirdiği çalışmalar ve örneklerle dinleyenleri bilgilendirdi. Konuşmasının sonunda Sağlık Bakım Hizmet Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz, teşekkür belgesi ve çiçek takdiminde bulunarak teşekkür etti.
Panel konuşmaların ardından ikramlarla son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.