DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kadırga’da Gölcük’ü buluşturan kahvaltı

Kadırga’da Gölcük’ü buluşturan kahvaltı

Kadırga’da Gölcük’ü buluşturan kahvaltı

 

İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin, dün sabah Kadırga Tesisleri’nde düzenlediği Geleneksel 13. Kahvaltı Buluşması” bütün Gölcük’ün Kadırga’ya taşınmasına vesile oldu. Başkan Lütfü Yılmaz ve yönetiminin kusursuz ev sahipliği yaptığı buluşma, oldukça sıcak ve nezih bir ortamda gerçekleştirildi

 

GÖLCÜK TAM KADRO KADIRGA’DA

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneğinin, Kadırga Tesisleri’nde düzenlediği Geleneksel 12. Kahvaltı Buluşmasına, Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz ile yönetiminde yer alan Emine Akboyun, Recai Gönenç, Mustafa Cintaş, Adnan Zeytinoğlu, Ayşe Dışpınar, Hakan Bıçakçı ve Zafer Kanpara, Siyasi parti ilçe başkanları, yöneticileri, Dernek başkanları, Muhtarlar, Daire Müdürleri ve esnaflar katıldı.

 

YILMAZ, “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMAK ZORUNDAYIZ”

 

Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Yılmaz, şunları söyledi: “Sosyal etkinliklerimiz kapsamında 13. düzenlediğimiz kahvaltımıza hoşgeldiniz. 2004 yılından beri İlçemizde faaliyetlerini sürdüren derneğimizin, bugünkü Gölcüğümüzü buluşturma programına göstermiş olduğunuz yoğun katılım ve ilginize, yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere yaşadığımız coğrafyada maalesef emparyalist güçlerin, hain ve çirkin oyunları devam etmekte ve bu coğrafyada gerek bölgesinin gerekse İslam aleminin en istikrarlı ülkesi olan, Türkiye Cumhuriyetini dış mihrakların içindeki işbirlikçi hainler ile birlikte dize getirmek ve bölmek istedikleri hepimizin malumudur. Böyle bir ortamda en çok ihtiyacımız olan, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla katılımınızdan dolayı yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

DEĞİRMENCİ, “DOSTLARLA BİR ARADA OLMAYI ÖZLEMİŞİZ”

 

Başkan Yılmaz’dan sonra söz alarak kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, “Bu nezih ortamda bizi buluşturan derneğimize teşekkür ederim. Dostlarla bir arada olmayı özlemişiz. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Böyle ortamlarda daha çok buluşuruz inşallah. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

KAYMAKAM ALTINTAŞ, “GÖLCÜK’TE GÜZEL BİR AİLE ORTAMI VAR”

 

Kaymakam Altıntaş, şunları kaydetti: “Bu güzel tablo ile bir Pazar sabahını geçirmek, sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu ifade edeyim. Görevime Gölcük’te başladığım günden bugüne kadar burada sıcak bir aile ortamının olduğunu gözlemledim. 13 kez gerçekleştirilen böylesine önemli etkinlikle birlik ve beraberliğin daha da güzel pekişeceğini görüyorum. Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’ne bugünkü güzel programları için teşekkür ediyorum. Gölcüğümüz gerçekten Ülkemizin nadide yerlerinden biri. Her şeyimiz  var. Devlet olarak da imkanlarımızı Gölcüğümüzde yatırımları görmek beni mutlu ediyor. Tek ihtiyacımız var. Moral ve motivasyon onu da burada hep birlikte beraber olarak gösteriyoruz. Bizimde burada görev   yaptığımız süreçte toplumsa barış adına birlik beraberliğin sağlanması için çaba içinde olduk. Hep faydasını gördük. Birlik ve beraberlik duyduğumuz şu günlerde bunu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum.  Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın” dedi.

 

YORUMLAR

  1. Ahmet dedi ki:

    Popüler müftü:-)