DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KAYIT DIŞI EMLAKÇILAR ŞİMDİ KORKUN BİZDEN

KAYIT DIŞI EMLAKÇILAR ŞİMDİ KORKUN BİZDEN

Necmi Kandemir Emlakçılar’ı bir araya getirdi

Gölcük Emlakçılar Derneği (GEMDER) kuruluş ve tanıtım kahvaltısında bir araya geldi. Estabien Cafe’de bir ayara gelen Dernek Başkanı Necmi Kandemir ve yönetimi dernek üyesi emlakçılarla bir araya gelerek dernek olarak yapacakları faaliyetler hakkında da bilgiler verdi.

Dernek üyeleri kahvaltıda bir araya geldi

Kayıt dışı emlakçılığı önlemek için kurulan GEMDER Gölcük Emlakçılar Derneği resmi olarak faaliyete geçti. Dernek yönetimi ve üyeleri Estabien Cafe’de bir araya gelerek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Derneğin ilk yönetimi 7 kişiden oluşuyor

Gölcük Emlakçılar Derneği GEMDER’in yönetiminde kurucu başkanı Necmi Kandemir, 2. Başkan Ahmet yavuz, Genel Sekreter Tarık Demir Kaya, Muhasip Sezer Gemici, Yönetim Serkent Çavuş, Gülşah Akbaba, Serkan Torun’dan oluşuyor. Üye çalışmaları devam ediyor. 6 ay içinde genel kurula gidilecek.

Kandemir, “Bizim amacımız Gölcük’te birlik ve beraberliği sağlamak”

GEMDER Dernek Başkanı Necmi Kandemir kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yaptı. Dernek üyelerine ve yeni katılacak olan emlakçılara teşekkür etti. Kandemir konuşmasında, “ Bugün burada buluşmamızın nedeni Gölcük Gölcük Gölcük… Emlakçılar Derneğimiz GEMDER’i kurduk. Sizlerle Gölcük Emlakçılarıyla el ele bütün sorunları paylaşıp çözeceğimize söz veriyorum. Amacımız bölünmek değil. Bizler zaten Kocaeli Emlakçılar Odası üyesisiniz buna bende dahilim. Odamız bizim oda ve varki ev alma komşu al derler. Biz yine ev alıp komşularımızla iyi geçineceğiz. Bizim amacımız gurbetten el uzatana kadar hemen yanı başınızda olan GEMDER Gölcük Emlakçılarla el ele verip sorunları çözeceğiz. Derneğimizin amacı Gölcük’te birlik ve beraberliği sağlamak ve kayıt dışı emlakçılığı önlemek. Gölcük’te 90 tane kayıtlı Emlakçı 300 tane kayıt dışı emlakçı var. Biz bunun önüne geçmek haksız kazancı ortadan kaldırmak için birbirimize destek olmak için bir yola girdik. Kapımız herkese açık. Bizim amacımız Gölcük’te birlik ve beraberliği sağlamak” dedi.

İsim: Serap DURUKAN

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.