DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kılıçdaroğlu’dan Çayırova’ya gelme sözü

Kılıçdaroğlu’dan Çayırova’ya gelme sözü

CHP Çayırova İlçe Örgütü, TBMM’de CHP Grup Toplantısına katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

CHP Çayırova İlçe Örgütü, CHP Grup Toplantısına katılmak ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmek üzere dün Ankara’ya gittiler. CHP heyetinde CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Lütfün İlhan, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, ilçe kadın kolları başkanı Sunar Çınar, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Halis Koç, Hüseyin Tarakçı ve Kemal Karagül ve partililer hazır bulundu. Partililer ilk olarak mecliste CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile bir araya geldiler.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

CHP’liler daha sonra CHP Grup Toplantısı’na katılarak burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki konuşmasını dinlediler. Grup toplantısının ardından CHP’liler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makam odasında bir araya geldiler. CHP Çayırova İlçe Örgütü’nü kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ilçe başkanı Selahattin Kaya bir konuşma yaparak, “Öncelikle sayın genel başkanım bizleri bugün burada ağırladınız iççin çok teşekkür ediyorum. CHP Çayırova ilçe örgütü olarak referandum sürecinde elimizden gelen tüm gayret ve çabayla çalıştık.

BAKIŞ AÇISI DEĞİŞTİ

Referandumda Çayırova’da bir algının değiştiğini gördük. Sayın genel başkanım bir vatandaşın bizlere söylediğini aynen sizlere aktarmak istiyorum. Vatandaşın bize dediği, ‘Kendimi bildim bileli Kemal Kılıçdaroğlu’nu biz kez dahi televizyonda izlemedi. Ancak bu referandumda kendisini bir iki kez izleme fırsatı buldum. İzlerken de gördüm bu aslında doğruları söylüyormuş’ dedi. Sayın genel başkanım referandumda insanlarda bazı algılar değişti. Bu değişimle insanların CHP’ye ve sizlere olan bakış açısı değişti. Bizler önümüzdeki süreçte sizleri hem Çayırova’ya hem de Kocaeli’nde davet ederek ağırlamak istiyoruz.” dedi.

 ZİYARETTEN MEMNUN OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da burada yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Referandumdan sonra da gittiğim her yere tekrar gideceğim. Başta Çayırova olmak üzere tüm Kocaeli’ne en derin selamlarımı iletiyorum. Tüm partililer olarak referandum boyunca gittiğimiz her eve her sokağa ve her yere yeniden gideceğiz. Özellikle kadınlarımız onlar her eve gitmeliler. İnsanlara gidin ve referandumda söylediğimiz tehlikenin şimdi yaşandığını anlatın. Asıl referandumun 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin olduğunu anlatın.” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen ziyaretin ardından CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya bir açıklama yaparak, “CHP Çayırova ilçe Örgütü olarak 16.05.2017 salı günü CHP grup toplantısına katılmak için düzenlediğimiz Ankara ziyaretimizde bizi kabul ederek düşüncelerimizi paylaşma imkânı sağlayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, bizi TBMM de misafir eden Kocaeli Milletvekilimiz ve Parti meclis üyemiz Haydar Akar’a, Kocaeli milletvekilimiz Tahsin Tarhan’a, Kocaeli milletvekilimiz ve meclis divan üyesi Fatma Kaplan Hürriyet’e İlçe örgütümüz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.