DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘’Kocaeli’de yüzme bilmeyen kalmasın’’

‘’Kocaeli’de yüzme bilmeyen kalmasın’’

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Yüzme Kulübünün “Yaza Merhaba” kahvaltı etkinliğine katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu,

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Yüzme Kulübü’nün “Yaza Merhaba” etkinliğine katıldı. Kulüp Başkanı Işıl Bozca’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi ve çok sayıda sporcunun yanı sıra veliler de katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de yüzme bilmeyen kalmasın diye birçok projeyi ve tesisi kentimize kazandırıyoruz. İnsanımızın spor yapması ve bunu hayat tarzı haline getirmesi için teşvik edici çalışmalar yapıyoruz” dedi.

BOZCA, “VERDİĞİ DESTEKLER İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER”

Kocaeli Yüzme Kulübü’nün 2000 yılında kurulduğunu, yeni yönetim ve teknik kadrosuyla birlikte 2003 sezonunda faaliyetlerine başladığını, yüzme sporunu kitlelere yaymak, spor bilinciyle büyüyen sosyal insanlar yetiştirmek ve Türk yüzmesine rekortmen sporcular kazandırma amacında olduklarını belirten Kulüp Başkanı Işıl Bozca, “Yaza merhaba kahvaltısında sporcularımızla ve velilerimizle bir araya geldik. Gelecekte inşallah olimpiyatlarda bayrağımızı da dalgalandıracağız. Çocuklarımızın geleceğine büyük katkı sunuyoruz. Özellikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na bizlere ve yüzme branşına verdiği tüm destekler için teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı. “Doğa ve sporla barışık bir nesil istiyoruz” diyen Karaosmanoğlu da, “Yaşadığımız kentte yüzme bilmeyen kalmasın istiyoruz. Hedefimiz de bu olmalıdır” şeklinde konuştu.

“SPORLA VE ÖZELLİKLE YÜZME İLE TANIŞMIŞ BİR NESİL”

Birliktelikte masaları tek tek gezen sporcularla ve ailelerle yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, “Muhakkak ki spor kültürünün yanı sıra şampiyonalarda derece alacak sporcularımızı da yetiştirmeliyiz. Bu bizlerin ortaya koyduğu iki farklı hedef olmalıdır. Sporla ve özellikle yüzme ile tanışmış bir nesil. Bir de olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandıracak sporcular. Bakınız şahsen yüzdüğüm zaman dinleniyor ve kendimi daha dinç hissediyorum. Bakınız her ilçemize kapalı yüzme salonu yapıyoruz. Çayırova’daki yüzme havuzumuz devam ederken, Darıca’da da bir örneğini hayata geçireceğiz. Dilovası ve Kandıra ilçelerimizde de yüzme havuzları yapacağız. İzmit’e kazandıracağımız olimpik yüzme havuzumuzu iki yıl içerisinde tamamlayacağız. Kocaeli Yüzme Kulübümüzün tüm sporcularına başarılar dilerken, kulüp yöneticilerimize ve velilerimize de bu emekleri için teşekkürlerimi ifade etmek isterim” diyerek sözlerini tamamladı. Etkinlik daha sonra yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.