DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaelispor’a 100 Bin Lira Prim

Kocaelispor’a 100 Bin Lira Prim

Kocaelispor’a en zor dönemlerinde bile sahip çıkıp destek olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Altay ile 2. Lige çıkma maçı oynayacak olan yeşil-siyahlı futbolculara 100 bin lira prim vereceğini açıkladı.

Yeşil-siyahlı futbolcuların Altay’ı yenerek 2.lige çıkacağına inandığını söyleyen Başkan Doğan “yıllardır Kocaelispor’un gerçek yerinin süper lig olduğunu söylüyorum. Çünkü bu kent, bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Kocaelispor’a en zor döneminde hep sahip çıkıp destek olmaya çalıştık. Takımıza zor dönemlerinde gerek tesis imkânı, gerek malzeme, gerekse prim desteği sağladık.

Kocaelispor Markadır

Kocaelispor bu kentin bir markasıdır. Herkesin kulübe sahip çıkması gerektiğini her zaman olduğu gibi yine söylüyorum. Önümüzde çok önemli bir maç var. Bu maçı kazanacağımıza inancım sonsuz. Ben de maçta tribünde yerimi alıp takımımızı gönülden destekleyeceğim. Futbolculara Altay’ı yenmeleri halinde 100 bin lira prim de vereceğimi vadediyorum. Şehrin ileri gelenlerin de takıma maddi ve manevi destek olmalarını beliyorum” şeklinde konuştu.

Bu arada Pazar akşamı saat 19.00 da oynanacak Kocaelispor- Altay maçının Belsa önündeki dev ekrandan yayınlanacağı da açıklandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.