DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocatürk, “Yaza Merhaba Konserine tüm halkımızı davet ediyoruz”

Kocatürk, “Yaza Merhaba Konserine tüm halkımızı davet ediyoruz”

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Başkan Yardımcısı Çetin Kocatürk, dün açıklama yaparak 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek ‘Yaza Merhaba Konser’ hakkında açıklamalarda bulundu.

“Konsere geniş katılım bekliyoruz”

Açıklamayı Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkan Yardımcısı Çetin Kocatürk, yaptı. Kocatürk “20 Mayıs 2017 Cumartesi günü Değirmendere Musiki Derneği ile ortaklaşa bir program yapacağız. Gerçekleştireceğimiz etkinliğimize  Sayın Kaymakamımız Mustafa Altıntaş ve Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’i bizzat davet ettik. ‘Yaza Merhaba Konseri’, bir yerde Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının devamı olacak. Yüzbaşılar Amfi Tiyatro’da yapılacak konsere geniş bir katılım bekliyoruz. Gölcük halkını konserimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konserde uyuşturucuya farkındalık oluşturulacak

Kocatürk, uyuşturucuya da farkındalık yaratmak istediklerini ifade ederek, açıklamalarına şu sözlerine devam etti: “Bu programın içerisinde uyuşturucu ile mücadele konusunda bir uyarı programı da yapılacak. Oradaki insanlara uyuşturucudan korunma yolları ile ilgili bilgilendirme formları dağıtılacak. Hep birlikte bu çalışmaya platform olarak dahil olduk. Konserimizde bir uzmanın konuşması ile de bu farkındalığı yaratmak istiyoruz. Çocuklarımızın bu maddelerden korunmasına yönelik olarak kapsamlı bir şekilde çalışmamız, onları bu maddelerden uzak tutmamız gerekiyor. Bu konuda aileleri de uyarmaya çalışacağız. Nelerin yapılabileceği konusunda gerekenleri yapmamız, geleceğimiz açısından oldukça önemli” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.