DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

LÖSEV’E 2 bin 600 TL BAĞIŞLADILAR

LÖSEV’E 2 bin 600 TL BAĞIŞLADILAR

Uğur Mumcu Orta Okulu’ndan anlamlı kermes

Değirmendere Uğur Mumcu Orta Okulu öğrencileri ve velileri geçtiğimiz gün düzenledikleri kermes ile topladıkları 2 bin 600 Türk Lirasını LÖSEV’e bağışlayarak büyük bir başarıya imza attılar.

2 bin 600 TL gelir elde ederek LÖSEV’e bağışladılar

Gerçekleştirdiği bir çok kampanya ve yardımlarla adından sık sık söz ettiren Değirmendere Uğur Mumcu Orta Okulu geçtiğimiz gün tüm geliri LÖSEV’e kalacak şekilde düzenledikleri kermesle büyük bir başarıya imza attılar. Kermeste gönüllü olarak görev alan 5/D sınıfı velileri ve sınıf öğretmeni Münevver Armay, 5/F sınıfı velileri ve sınıf öğretmenleri Nurullah Oğurlu, 6/G sınıfı velileri ve sınıf öğretmenleri Ebru Demir, 6/H sınıfı velileri ve sınıf öğretmenleri Armağan Gök, 6/I sınıfı velileri ve sınıf öğretmenleri Coşkun Aydemir düzenledikleri kermes ile toplamda 2 bin 600 Türk Lirası gelir elde ederek LÖSEV’e bağışladılar.

Okul Müdürü Mehmet Çakır emeği geçen herkese teşekkür etti

Uğur Mumcu Orta Okulu Müdürü Mehmet Çakır, “ Böylesi güzel bir sosyal sorumluluk projesinde görev alan bütün öğretmenlerime, öğrencilerime ve en önemlisi hazırladıkları birbirinden güzel hazırlıkları ile destek veren velilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz kermesten gelen bütün gelir LÖSEV’e gidecek ve orada tedavi gören vatandaşlarımız için kullanılacak. Ben onların adına da size ayrıyetten çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.