DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP’den CHP’ye iade-i ziyaret

MHP’den CHP’ye iade-i ziyaret
21.05.2017
869
A+
A-

MHP’den CHP’ye iade-i ziyaret

 

Geçtiğimiz haftalarda MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır, partisinin kongresinde yeniden başkanlığa seçilmiş, CHP İlçe Örgütü de Başkan Çakır ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti düzenlemişti.MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi CHP’ye iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette dostluk ön plana çıktı.

 

İşeri ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti

 

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi ile Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimini dün parti binasında ziyaret ederek, iade-i ziyarette bulundu. MHP ilçe başkanlığı tam kadro olarak ziyarette bulundular. Ziyarette ilk sözü alan, CHP İlçe başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Teşkilatına, öncelikle böylesi güzel ve anlamlı bir günde ziyarette bulundukları için teşekkür etti. İşeri sözlerine, “ Ulu önder Atatürk’ün milli mücadele için Samsun’a ayak basışının 98. Yıl dönümünde Atamızı en iyi şekilde anmak için programlarımızı gerçekleştirdik. Ülkemiz önemli bir yola girdi. 2019 seçimleri sonrasında ülkemizin geleceğinin nasıl bir yön alacağını hep beraber bekleyip göreceğiz. Ben şahsım ve yönetimim adına ziyaretinizden çok memnun olduk teşekkür ederiz” dedi.

 

Çakır , “daha iyi bir Türkiye için ne yapılabilir bunun çalışmasını yapmamız gerekiyor”

 

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Öncelikle şahsım ve yönetimim adına 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik bayramınızı kutlarım. 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Değişikliği süresince her parti kendine göre çalışmalarını sürdürdü. Son kararı Türk Halkı verdi ve “ Evet” dedi. Şimdi bundan sonra daha iyi bir Türkiye için ne yapılabilir bunun çalışmasını yapmamız gerekiyor. Bizim CHP ile aramız her zaman iyi olmuştur. Bu saatten sonrada CHP ile dostluğumuz her zaman devam edecektir” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.