DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Müfit Saner İlkokulu’nda sene sonu sergisi açıldı OKULLAR HAYAT OLSUN

Müfit Saner İlkokulu’nda sene sonu sergisi açıldı  OKULLAR HAYAT OLSUN

Müfit Saner İlkokulu’nda sene sonu sergisi açıldı

OKULLAR HAYAT OLSUN

Gölcük Halk Eğitim Merkezi ve Değirmendere Müfit Saner İlkokulu iş birliği ile “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Müfit Saner İlk Okulu’nda usta eğitmenler tarafından verilen el nakışı sene sonu sergisi açıldı.

Ev hanımlarına büyük hizmet

Gölcük Halk Eğitim Merkezi’nin “okullar hayat Olsun” projesi ile okullarda verilen el nakışı kursları ile ev hanımlarına büyük bir hizmet sunuyor. İlçe Halk Eğitim’in bu hizmeti hem Gölcük halkına hem de ilçemize sosyal ve kültürel olarak önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor.

Katılım güzeldi

Açılışa Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ,Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, Okul Müdürleri ve kursiyerler katıldı.

14 kursiyer katıldı

Değirmendere Müfit Saner İlk Okulunda verilen el nakışı kursunda usta eğitmen Elif Yılmaz’ın eşliğinde 14 kursiyer katıldı. Kursta hanımlara el nakışı ve kanaviçe gibi el sanatları eğitimi verildi.

Usta eğitmen Elif Yılmaz desteklerin dolayı herkese teşekkür etti

Açılışta usta eğitmen Elif Yılmaz, “ Bugün bir senedir verdiğimiz el emeği göz nuru eserlerimizi sergilemek için toplandık. Ben hem kendim adına hem kursiyerlerim adına bize bu imkanı verdikleri için ve ne istediysek bizi geri çevirmeden bütün isteklerimizi karşıladıkları için teşekkür ederim” dedi.

Ev hanımları hem sosyalleşiyor hem yeni birşeyler öğreniyor

Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “ Halk Eğitim Merkezi çok güzel bir proje başlatmış “okullar hayat olsun” diye, bence de çok güzel bir proje olmuş. Ev hanımlarımız bu kurslar sayesinde hem sosyalleşiyorlar hem de yeni birşeyler öğrenip üretmenin tadını çıkarıyorlar. Ben bu konuda emeği geçen önce eğitmenime sonra bütün kursiyerlerimize ve desteklerinden dolayı Halk Eğitime teşekkür ederim” dedi.

El nakışı ve kanaviçe işleri gelen konuklar tarafından oldukça beğenildi

Konuşmaların ardından Değirmendere Müfit Saner İlk Okulu çok amaçlı salonda 14 kursiyerin bir sene boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserler sergilendi. E hanımlarının işlemiş oldukları el nakışı ve kanaviçe işleri gelen konuklar tarafından oldukça beğenildi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.