DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Müfit Saner’in öğrencileri büyük beğeni topladı

Müfit Saner’in öğrencileri büyük beğeni topladı

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu tarafından düzenlenen, “Milli ve Manevi Değerlerimiz” adlı Şiir Dinletisi davetliler tarafından büyük bir takdir topladı. Okulun çok amaçlı salonunda yapılan programda, gösteri ve şiirleri ile büyüleyen öğrenciler, “Bu Çocuklar Bir Harika’’ dedirtti. Okulun 1 – C sınıfı Öğretmeni Gülderen Gürdal, 2 – A sınıfı öğretmeni Zeynep Aksu’nun hazırladığı gösteriye, 4 – B sınıfı Öğretmeni Tülay Şenay Akdağ’ da büyük destek verdi

Minikler performanslarıyla büyülediler

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında, Değirmendere Müfit Saner İlkokulu çok amaçlı salonunda, “Milli ve Manevi Değerlerimiz” adlı Şiir Dinletisi programı yapıldı. Okul Öğretmenlerinden Gülderen Gürdal ve Zeynep Aksu tarafından organize edilen programa, yine okul öğretmenlerinden Tülay Şenay Akdağ’ da büyük destek verdi. Katılımcıların büyülendiği programda, tüm yeteneklerini sergileyen öğrenciler, alkış yağmuruna tutuldu.

“Milli ve Manevi Değerler” öne çıkartıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, “Milli ve Manevi Değerleri” anlatan bir sunumla başlayan program da, İstiklal Marşının Kabulünü anlatan bir oyun sergilendi. Sahnelenen oyunda yetenekleri ile büyük beğeni toplayan öğrenciler; Bir ulusun bağımsızlığını, gücünü, yurt ve bayrak sevgisini, özgürlük ve bağımsızlık tutkusunu en güzel yansıtan sözler, Milli Marşlarıdır’’ mesajları verdiler. Sahnelenen oyunun ardından okuduğu ‘’ Bayrak’’ şiiri ile okul öğrencilerinden Esila Bektaş izleyenleri büyüledi. Yine okul öğrencilerinden Yuşa Yazarlı’nın ‘’ Anadolu Sevgisi’’ isimli şiiri ile devam eden programda, Okul Öğretmenlerinden Tülay Şener Akdağ’ da ‘’ Sakarya’’ şiirini seslendirdi.

Türkiyem gösterisi muhteşemdi

“Şiir Şiir Türkiye” Slayt gösterisinin ardından, Çanakkale’de toprağa düşmüş askerlerimiz için yazılmış, bir toprak parçası ile vatan arasındaki güçlü bağı anlatan, “Dur Yolcu” isimli şiir, öğrencilerden Azra Boyraz tarafından okundu. Programda tarihimizin en güzel değerlerinden biri olan, Yunus Emre de unutulmadı. Yunus Emre’nin “Bana seni gerek seni” isimli şiiri, okul öğrencilerinden Efe Seymen tarafından seslendirildi. Program, minik öğrenciler Mehter gösterisi ile devam etti.  Program, minik öğrencilerin sunduğu “Mevlana” gösterisi ve yine minik öğrencilerin hazırladığı “Türkiyem” gösterisi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.