DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

NE DEDİYSEK ER GEÇ ÇIKIYOR

NE DEDİYSEK ER GEÇ ÇIKIYOR

 

Saadet Partisi Kocaeli Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Paşa Ali Gümüş referandum sonrasında yaşanılanları dile getirerek ‘’ İktidar kanadı seçim sürecinde yürüttükleri kampanyada 17 Nisan’da evet çıkması dâhilinde ülkenin bütün sorunlarının bir anda çözülecek havasını vererek vatandaşlarımızı bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.’’ Dedi.

TEK GÜNDEM GENEL BAŞKANLIK

Paşa Ali Gümüş yaptığı yazılı açıklamada ; ‘’Ülkemiz uzun süren bir seçim sürecinin akabinde 16 Nisanda tarihi bir karar vererek anayasa değişikliğine evet cevabını verdi. Açıklanan kesin sonuçlara göre sandıktan %51 Evet, %49 Hayır çıktı. İktidar kanadı seçim sürecinde yürüttükleri kampanyada 17 Nisan’da evet çıkması dâhilinde ülkenin bütün sorunlarının bir anda çözülecek havasını vererek vatandaşlarımızı bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.17 Nisan’ın akabinde ülkenin iç ve dış politikasındaki sorunlara çözüm üretilemediği gibi gittikçe çözülemez bir hale geldi. Referandumdan sonra terörün biteceği vaadinde bulunmalarına rağmen halen daha gelen şehit haberleriyle yüreklerimiz kan ağlamaya devam ediyor. Referandum vaatleri sadece terör konusunda değildi işsizlik azalacak, ekonomimiz canlanacak ve kişi başına milli gelir artacak denilmesine rağmen 17 Nisan’dan sonra bu vaatlerle alakalı tek kelime dahi edilmedi. Koltukları koruma uğruna memleketi 6 ay seçim süreciyle avutan iktidarın şu andaki tek gündemi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bir an evvel partinin genel başkanı olmasını sağlamak.’’ İfadelerini kullandı.

REFERANDUMDAN ZAM ÇIKTI

Açıklamasının devamında Gümüş, ‘’Ülkemizde durum böyleyken Kocaeli’mizde de durum farksız değil referandumdan önce dile getirdiğimiz ‘Referandumdan Zam Çıkacak’ sözünü sağ olsun (!) yetkililer havada bırakmadı. Bundan yedi ay önce ekmeğe getirilen 25 kuruşluk zamma karşı halkın tepkin göstermesi üzerine yapılan zam geri çekilerek ekmek yeniden 1 TL olmuştu. Önceki günlerde zam konusunu yeniden gündeme geldi ve Kocaeli Fırıncılar Odası’nın talebi üzerine 250 gr ekmeğin fiyatı 2 Mayıs’tan itibaren 1 lira 25 kuruşa satılmaya başlanacak. Ekmeğe zam yapılmasının ardından ulaşım ve diğer kalemlere zam yapılması konuşulmaya devam ediyor.

Sonuç olarak Biz Saadet Partisi olarak yine şunları söylüyoruz; Ekonomik uygulamalar ile enflasyon düşürülemez. Faiz oranlarını düşürmeden, üretim maliyetlerini azaltmadan, mal ve hizmet üretimini artırmadan enflasyon düşürülemez. Finans ekonomisi terk edilmeli ve üretim ekonomisine geçilmelidir. Paradan para kazanma dönemi sona ermeli ve üretim yaparak kazanma dönemi başlamalıdır. ‘’Dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.