DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

PROJELER OLDUKÇA BEĞENİLDİ

PROJELER OLDUKÇA BEĞENİLDİ

KSO Dumlupınar öğrencileri TUBİTAK projelerini sergilediler

KSO Dumlupınar Ortaokulu Öğrencileri 4006 TUBİTAK Bilim Fuarına katıldıkları projeleri okulun çok amaçlı salonunda düzenledikleri açılış programı ile sergilediler. Öğrencilerin ortaya çıkarttıkları projeler ilçe protokolü tarafından oldukça beğenildi.

40 öğrenci 20 proje ile katıldı

KSO Dumlupınar Orta Okulundan 40 öğrenci katıldıkları 20 projeyi okulun çok amaçlı salonunda sergilediler. Açılış programına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, Okul Müdürleri Öğrenciler ve veliler katıldı.

Temiz, “ Okulumuz olarak bugün gurur ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz”

Açılışta KSO Dumlupınar Orta Okulu Müdürü Orhan Temiz, “ Okulumuz olarak bugün gurur ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Okulumuz öğrencileri bu sene hazırladıkları 20 proje ile Tubitak 4006’ya katıldılar. Bu tarz projeler öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Gölcük’te başarı seviyemiz her sene artıyor. Tabi bu artışa Tubitak’ın çok büyük katkısı oluyor. Ben inanıyorum ki önümüzde ki yıllarda daha güzel projeler ile başarılara imza atacağız” dedi.

Gülsuyu, “ Bu işler oku ile başlıyor”

Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Dumlupınar Orta Okulu ilçemizin en başarılı okullarından biri geçtiğimiz sene TEOG’da tam puan çıkararak başarısını da kanıtladı. Bu sayısal gösterilerini Tubitak’ta ki girişimiyle taçlandırmış oldular. Bu fuarda öğrencilerimizin çabalarını öğrencilerimize, velilerimize bilgi açısından büyük katsı sağladığına inanıyorum. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi, okul idaremizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bilim alanında TEOG’da ki başarımız güzel bilim alanında ki adımlarımız da daha iyi yerlere varacağını düşünüyorum. Bu işler oku diye başlıyor. Her şey okumakla oluyor. Okumanın göstergesini de işte böyle sayısal veriler. Ben bütün öğrencilerimizi ve öğretmenlerimi tebrik ediyorum” dedi.

Bütün projeleri teker teker incelediler

Açılış konuşmalarının ardından Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, Okul Müdürü Orhan Temiz Tubitak 4006’ya katılan öğrencilerin projelerini teker teker gezerek yakından incelediler, öğrencilerle sohbet ettiler.

Başarı pastası kesildi

Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu okul yönetiminin hazırlatmış olduğu pastayı keserek öğrencilere ve öğretmenlere başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.