DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Salıncak demiri değerlendirilmiyor

Salıncak demiri değerlendirilmiyor
07.05.2017
2.473
A+
A-

Salıncak demiri değerlendirilmiyor

Kavaklı Sahilinde uzun yıllardır bulunan boş salıncak demiri aynı yerinde duruyor. Çevreye kötü görüntü veren salıncak demirinin uzun yıllardır alınmaması gözlerden kaçmıyor.

Bu durumda vatandaşların tepki göstermesine neden oluyor

Uzun yıllardır boş salıncak demirinin hala yerinden kaldırılmaması dikkatlerden kaçmıyor. İlçemizde Kavaklı Sahilinde bulunan salıncak demiri çevreye kötü görüntü yayıyor. Vatandaşlar salıncak demirinin kaldırılmasını istiyor. Kavaklı Sahilinde yıllardır ne salıncak ekleniyor ne de demir yerinden alınıyor. Bu durumda vatandaşların tepki göstermesine neden oluyor. Vatandaşlar, “Burada uzun zamandır anlamsız yere duran salıncak demiri ya değerlendirilsin ya da bu demir buradan kaldırılsın. Çünkü sahile olumsuz bir görüntü yayıyor. Yetkililer uzun yıllardır bu duruma nasıl kayıtsız kalıyor anlamak zor. Umarım bundan sonra bu demir ya değerlendirilir ya da yerinden kaldırılır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.