DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Semt pazarlarında şifa kaynağı ürünler

Semt pazarlarında şifa kaynağı ürünler
28.05.2017
988
A+
A-

Semt pazarlarında şifa kaynağı ürünler

Semt pazarı denildiği zaman ilk akla her zaman sebze ve meyveler gelir. Ama durum hiçte öyle değil semt pazarları vatandaşlara hizmet etmek için birbirinden farklı ve faydalı ürünleri hizmet yelpazesini hergeçen gün genişletiyor.

Türkiye’nin her bölgesinden doğal ürünler ile hizmette

Semt pazarlarında sebze meyvelerin haricinde birbirinden farklı ve faydalı ürünler bulmak mümkün. Bu hizmetlerden birini de Naci Alpay Coşkun sunuyor. Coşkun kendine ait dükkan haricinde semt pazarlarında vatandaşlara getirttiği doğal ürünler ile hizmet veriyor. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden getirttiği birbirinden faydalı ve şifalı ürünlerine de en büyük ilgiyi Değirmendereli vatandaşlar gösteriyor.

Coşkun, “Vatandaşlar artık doğal beslenmeye döndü. Bizlerde onlara en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz”

Doğal ve şifalı ürünleri ile hizmet veren Naci Alpay Coşkun, “ Pazar denilince sadece meyve sebzeden ibaret olmadığını ve yöresel ürünlerinde bulunduğunu göstermek ve tanıtmak için bizde varız. Bizde vatandaşlarımıza Çankırı’dan kaya tuzu, Edirne’nin meşhur meyve sabunlarını ve şifa kaynağı olan tuz lambası ile hizmet veriyoruz. Aynı zamanda unutulmaya yüz tutmuş buğday kavurgası ile mısır kavurgası ve birbirinden şifalı ürünler ile hizmet veriyoruz. Vatandaşlar artık doğal beslenmeye döndü. Bizlerde onlara en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Yeni nesil bu şifalı bitkilerin çoğunu bilmiyorlar. Bizler yeni nesillere bu ürünleri tanıtmaya çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.