DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

’Spor, insani değerleri üzerinde taşımaktır’’

’Spor, insani değerleri üzerinde taşımaktır’’

Başkan Karaosmanoğlu, Yuvacık İlköğretim Okulu’nun düzenlediği kermes organizasyonuna katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu,

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Yuvacık İlköğretim Okulu’nun düzenlediği kermes organizasyonuna katıldı. Okul Müdürü Baha Nalbant ve Okul Aile Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi’nin olanak sağladığı ücretsiz spor okulları projesi kapsamında eğitim alan minik öğrenciler de bir gösteri gerçekleştirdi. Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya ve Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül’ün de eşlik ettiği ziyarette, okuldaki mevcut spor alanlarının aktif kullanılmasının memnuniyet verici olduğu da vurgulandı.

“VELİLERİN OKULA İLGİSİ BAŞARIYI GETİRİR”

Kermes alanındaki el emeği ürünlerle yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisine hediye edilen ürünle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Nazik hediye için teşekkür eden Karaosmanoğlu, daha sonra aile birliklerinin önemine değindi. Okul idaresi, öğretmen ve aile birliğinin uyumunun öğrencilerin başarısına olumlu yansıyacağını söyleyen Karaosmanoğlu, “Okulumuzdaki heyecan ve velilerin ilgisi şahsımı mutlu etmiştir. İnanıyorum ki bu olumlu yaklaşım artarak devam edecektir” dedi.

“SPORUN CENTİLMENCE OLANI MAKBULDÜR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde sporun her dalına destek olduklarını belirten Karaosmanoğlu, “Muhakkak ki her müsabaka büyük bir heyecan dalgası oluşturur. Ancak bunun centilmence olanı makbuldür. İşte ücretsiz spor okullarımızda bu anlayışı çocuklarımıza verme amacındayız. Sporcu sağlıklı bir ruh durumuna sahip olmalıdır. Çünkü spor yapan kişi deşarj olur, ruh dinginliğine ulaşır. Ve her sporun bir felsefesi vardır. Estetik yönleri vardır. Ahlakî bir boyutu vardır. Yani sporcu olmak ya da sportmenlik yalnızca bir form tutma işi değildir. İnsan olmanın değerlerini üzerinde taşımaktır. Biz de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, işte bu anlayışla şehrimizin spor imkânlarını gelişmesine, yaygınlaşmasına bütün gücümüzle gayret ettik, ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret okul idarecileri ve öğretmenleri ile yapılan görüşmenin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.