DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Taşkın, “Sıcak havalarda sokak hayvanlarını susuz bırakmayalım”

Taşkın, “Sıcak havalarda sokak hayvanlarını susuz bırakmayalım”

Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın havaların ısındığı bugünlerde mahallelere sokak hayvanları için bir kap su bırakmalarını istediğini söyledi.

“1 kap su bırakmak çok önemli”

Başkan Taşkın, havaların ısındığı bugünlerde duyarlı vatandaşlardan mahallelere bir kap su bırakmalarını istedi. Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, “Sıcak havalar sokak hayvanlarını çok zorluyor. Yaz aylarına girdiğimiz bugünlerde onları yalnız bırakmamalıyız. Sıcak havalarda mahallelere su bırakmaya devam edilmeli. Gölcük’te geçtiğimiz senelere oranla duyarlılık artıyor. Cadde ve sokaklarda duyarlı vatandaşların sokak hayvanları için 1 kap su koyduklarını gözlemleyebiliyoruz. Bu durumda bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah duyarlılık daha da artar” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.