DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vali Güzeloğlu Darıca GB Play-Off yarı final mücadelesini izledi

Vali Güzeloğlu Darıca GB Play-Off yarı final mücadelesini izledi

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grup takımı Diyarbekirspor ile Ligi 3’ncülükle bitiren Darıca Gençlerbirliği’nin  TTF 2’nci Lig’e çıkmak için Play-Off yarı final mücadelesinde gerçekleştirdikleri müsabakayı izledi.

Darıca Stadında gerçekleşen müsabakayı Vali Hasan Basri Güzeloğlu; Vali Yardımcısı Gebze Kaymakam Vekili Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte futbol müsabakasını izledi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Darıca Gençlerbirliği taraftarınca sevgi tezahüratlarıyla karşılandı. İlk yarısı 0-0 berabere biten karşılaşmayı Diyarbekirspor 2-1 skorla kazandı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu maçtan sonra kulüp yöneticilerini tebrik ederek; “Çok güzel bir ortamda, çok güzel bir maç oldu. Futbol adına keyifli bir mücadele gerçekleşti. İki takımda çok güzel mücadele etti. Diyarbekirspor futbolcularını ve yönetimini yeniden tebrik ediyor, final mücadelesinde başarılar diliyorum.” diyen  Vali Güzeloğlu, seyircilere centilmence bir maç izledikleri için teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.