DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

yazarı kitaplarını imzalıyor

yazarı kitaplarını imzalıyor
  1. Kocaeli Kitap Fuarı’nın en küçük yazarı herkese kitap okumayı özendiriyor

Kocaeli Fuarı’nın en küçük

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 9. Kocaeli Kitap Fuarı, 11 yaşındaki yazar Buse Naz Hacımustafaoğlu’nu konuk ediyor. “Kedi Cenneti” isimli kitabını imzalayan Kocaeli Kitap Fuarı’nın en küçük yazarı kendi yaşlarındaki çocuklara örnek oluyor.

YAZARLIK SERÜVENİ OKULDA BAŞLADI

Kocaeli Kitap Fuarı, Türkiye’nin birçok ünlü yazarını konuk ediyor. Fuarda Kedi Cenneti adlı kitabı bulunan 11 yaşındaki Buse Naz Hacımustafaoğlu da dikkat çekiyor. Ortaokul öğrencisi olan Buse, yazarlık serüvenine okulda arkadaşlarının teşviki ile başladığını ifade ederek, herkesi kitap okumaya davet ediyor.

HERKESE KİTAP OKUMAYI ÖZENDİRİYOR

Kitap okumayı ve yazı yazmayı çok sevdiğini ifade eden 11 yaşındaki Buse, ”Okulda yazı denemelerim oluyordu. Arkadaşlarıma okutuyordum. Çok beğeniyorlardı. Ailem de beni teşvik edince ilk kitabım olan Kedi Cenneti’ni yazdım. Benim gibi aynı yaşlarda olan arkadaşlarıma kitap okuma alışkanlığı edinmelerini tavsiye ediyorum. Benim yaşımdaki bir çocuğun kitap yazması da inanıyorum ki herkese kitap okumayı özendirmiştir” şeklinde konuşuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.