DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yıldız, “Takımıma güveniyorum”

Yıldız, “Takımıma güveniyorum”
07.05.2017
1.118
A+
A-

Yıldız, “Takımıma güveniyorum”

Kocaelispor Teknik Patronu Ümit Metin Yıldız, Ankara Demirspor rövanş maçı hakkında yaptığı açıklamada takımına güvendiğini belirterek, turu atlayacaklarına inandığını ifade etti.

Deplasman karnemiz iyi olduğu için daha şanslıyız

Kocaelispor Teknik Direktörü Yıldız, Ankara Demirspor maçında yine oyuncu değişikliklerinden dolayı tepki alırken, Ümit Metin Yıldız Ankara Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada  “Rakibimiz ikinci yarının en iyi takımı ve güçlü bir ekipti. Bunu biliyorduk. İki ayaklı bir maç olduğu için üzülecek veya sevinecek değiliz. İkinci maçta finale kalmak için bütün çabayı göstereceğiz. Sefa’nın sakatlığına çok üzüldük. Fazla söyleyecek bir şey yok. Deplasman karnemiz iyi olduğu için daha şanslıyız. Her yerde her takımla oynarız. Takıma bazen çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Tüm futbolcularımın anlından öpüyorum. Müthiş bir mücadele ettiler. Türkiye’de kimsenin başaramadığını başardılar. Ayakta alkışlanmayı hak ettiler. Burada kimse gerçeğin farkına varamadı. Ağaç başkadır, orman başkadır. Biz bu takımı orman olarak sevdik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.