DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

38.sokak prestij yol tamamen bitti

38.sokak prestij yol tamamen bitti

İlçemizin en yeni Prestij yolu olan 38. Sokak’ta çalışmalar tamamen biterek yol trafiğe açıldı. Gölcüklü vatandaşlar ve esnaflar yeni yolu oldukça beğendiklerini dile getirdiler.

Ellibeş’in söz verdiği gibi Bayrama yetişti

Gölcük Belediyesinin başlatmış olduğu ve ilçemizde bir çok cadde ve sokakta uygulanmaya başlanılan prestij yol çalışmasına son olarak Merkez Mahallesi 38. Sokak’ta eklendi. Yapımına kısa bir süre önce başlanılmasına rağmen Gölcük  Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin   hızlı çalışması sonucu yapılan yol Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in söz verdiği gibi Ramazan Bayramı’ndan önce tamamlanarak trafiğe tamamen açıldı.

Vatandaşlar yeni yolu çok beğendi

Gölcük’e yeni bir renk katacak olan 38. Sokak Prestij yolu Gölcüklü vatandaşlar ve esnafta oldukça beğendiklerini dile getirdiler. Ayrıca vatandaşlar, “ Gölcük Belediyesinin güzel bir çalışması daha ortaya çıktı. Yeni yolumuz gerçekten çok güzel oldu. Eski yolumuz çok bozulmuş ve ara ara çökmeler oluştuğu için büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Eski yolumuzda bir de park problemi çok yaşanıyordu. Yeni yolumuzun kenarlarına takılan demir dubalar bu problemi de ortadan kaldıracak gibi gözüküyor. Biz yeni yapılan yolumuz için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.