DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akçaray’da son rötuşlar yapılıyor

Akçaray’da son rötuşlar yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Akçaray Projesinde Cuma günü başlayacak seferler için son çalışmalar yapılıyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Tramvay çalışmalarında son aşamaya gelindi. Test sürüşlerinin yapıldığı Tramvay seferlerinde son rötuşların tamamlanmasının ardından 16 Haziran Cuma günü saat 07.00 ‘da yola çıkarak vatandaşlara hizmet verecek.

GECE ASFALT ATILIYOR

Tramvay çalışmalarında asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor. Rayların arasına ve tramvay hattının bulunduğu yollara gece test sürüşleri tamamlandıktan sonra asfalt atılıyor. Özellikle rayların arasına bobcat makinesi ile test sürüşünün tamamlanmasıyla asfaltlama yapılarak baskı asfalt çalışmasına geçiliyor. Baskı çalışmasının tamamlanması ve asfaltın kurumasının ardından alan farklı bir ekip tarafından yeşil renge boyanıyor.

GÜNDE 70 TON ASFALT

Hat boyunca günlük 70 ton asfalt serim işlemi gerçekleştiriliyor. Toplamda yollar için 750 ton, tramvay hattı için ise 360 ton asfalt serimi gerçekleşti. Hattın tamamlanmasıyla birlikte toplamda 2 bin 500 ton asfalt serilmiş olacak.

DURAK İMALATLARI YAPILIYOR

Tüm hızıyla sürdürülen çalışmalarda bir yandan durak imalatları da yapılıyor. Engelli vatandaşlara uygun olarak yapılan duraklar 50 metre uzunluğunda ve 4, 3.5 ve 2.5 metre genişliğinde olacak. Kimi yerlerde kanopi montajının da devam ettiği duraklar kısa süre içinde tamamlanarak hizmete alınacak. Ayrıca Fevziye Camisinin arka tarafında da parke döşeme çalışmalarına devam ediliyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.