DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ATM’nin etrafı daha temiz, emeklilerin yüzü gülüyor

ATM’nin etrafı daha temiz, emeklilerin yüzü gülüyor

Emekli vatandaşların geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Parkı’na emekliler ve vatandaşlara hizmet için koydurdukları Ziraat Bankası ATM’sinin yanına ve kenarlarına konulan çöpler emeklileri rahatsız ediyordu. Geçtiğimiz yıldan bu yana ATM’nin çevresinin temiz olması gözlerden kaçmazken, bu durum emeklilerin yüzünü güldürüyor.

ATM KENARINA ÇÖP ATILMASINI İSTEMİYORUZ DEMİŞLERDİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emekliler ATM’nin etrafına konulan çöplere tepki göstermişti. Geçtiğimiz yıldan bu yana günün belirli saatleri dışında ATM’nin etrafının temiz olması emeklilerin yüzünü güldürüyor. Bu durumu büyük bir memnuniyetle karşılayan emekliler, “Etrafı çöplerle dolu olan bir ATM’den tertemiz bir ATM görmek çok memnun edici bir durum. Bu durumu ele alıp gazetenizde haber yaptığınız için siz basın mensuplarına emekliler adına çok teşekkür ediyoruz. Duyarlı vatandaşlar bundan sonra eminiz ki ATM’nin çevresine bir daha çöplerini bırakmayacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.