DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Doğan Tarihi Filmde Oynayacak

Başkan Doğan Tarihi Filmde Oynayacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, önümüzdeki günlerde çekimleri yapılacak Cephe 1913 filminin ekibini misafir etti. Film yapım ekibinden Selahattin Yusuf, Hatice Nehir ve Mehmet Yusuf ile görüşen Başkan Doğan, Kapanca Sokak ve Akçakoca bölgesinde çekilecek olan film ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Kapanca Sokak ve Akçakoca’da Çekilecek

İzmit ve Sakarya’da çekilecek olan ve 1913 yılında faizsiz bankacılık sistemini anlatacak olan filmde Başkan Doğan da oynayacak. Filmin İzmit Belediyesi’nin en önemli projelerinde Kapanca Sokak ve Akçakoca Meydanı’nda çekilecek olmasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirten Doğan “böyle bir filmin yapılma fikri bana da heyecan veriyor. Özelikle içeriğinin milli hedeflerimize, milli çıkarlarımıza uygun olması buna göre bir senaryo oluşturulması önemli bir olay.

Ülke Genelinde Tanıtım Olacak

Çekimlerin bir bölümünün tarih koridorunda çekilmesi projemizin ülke genelinde tanıtılmasına da vesile olacak. Projeyle ilgili bana da teklifte bulundular. Başta espriyle yaklaşmıştım ama İzmit çekimleri bizim projelerimizde yapılacağından filmde yer almayı kabul ettim. Benim için de farklı ve keyifli bir tecrübe olacak” dedi.

 İzmit’te Özel Gece Yapılacak

Film yapım ekibinden yazar Selahattin Yusuf’ta “film çekimlerimiz Sakarya ve İzmit’te yapılacak. İzmit’te yapılacak çekimlerin büyük çoğunluğu Kapanca Sokak ve Akçakoca meydanında gerçekleşecek. Belediye Başkanımızın da filmimizde oynaması bizim için ayrı bir önem taşıyor” diyerek önümüzdeki günlerde filmle ilgili bir tanıtım gecesi düzenleyeceklerini söyledi.,

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.