DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Doğan’ın Ankara’da Ziyaret ve Temasları

Başkan Doğan’ın Ankara’da Ziyaret ve Temasları

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ankara’da iftara katılıp çeşitli ziyaretlerde bulundu.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın yeni ve eski milletvekilleri onuruna Meclis Şeref Kapısı önünde verdiği iftara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın yanı sıra Başkan Doğan da katıldı. Doğan, Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile iftarda yer almanın mutluluğunu yaşadı.

Genel Başkan Yardımcılarına Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Doğan, Ankara’da bulunduğu süre içinde AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erol Kaya ve Mahir Ünal’ı da ziyaret etti. Doğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM 26. dönem İstanbul Milletvekili Erol Kaya’ya yeni görevinde hayırlı olsun diyerek kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alış verişinde bulundu. Doğan, 64. Hükümet’te Kültür ve Turizm Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve parti MKYK üyesi Mahir Ünal’a da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Hasret Giderdiler

Başkan Doğan, temasları sırasında uzun yıllar ilimizde görev yapan ve şu anda Ankara Valisi olan Ercan Topaca ile Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nu da ziyaret etti. Doğan, Vali Topaca ve müftü Sönmezoğlu ile uzun süre sohbet edip hasret giderdi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.