DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe’de incelemelerde bulundu

Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe’de incelemelerde bulundu

Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan ayının dördüncü gününde Kartepe’de incelemelerde bulundu, vatandaşlarla hasbihal etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan aynın dördüncü gününde Kartepe ilçesinde bir dizi inceleme yaptı. Sosyal hizmetleri içeren çalışmaları da yerinde gören Karaosmanoğlu, vatandaşlarla hasbihal ederek hayırlı Ramazanlar diledi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in eşlik ettiği incelemelerde, İstasyon Mahallesi’ndeki Salı Pazarında gezen Başkan Karaosmanoğlu, pazarcı esnafına bereketli işler diledi. Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi’nin KAR-MEK kursları ve Bilgi Evleri’ne de konuk oldu.

İSTASYON MAHALLESİNDE İNCELEME YAPTI

Ramazan ayında vatandaşlarla, şehit ve gazi yakınları ile öğrencilerle ayrı ayrı iftarını açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gündüzleri de teknik ve sosyal hizmetlerin yer aldığı projeleri inceliyor. Kent genelinde ki vatandaşlarla da bir araya gelen Karaosmanoğlu, Kartepe’de ilk olarak İstasyon Mahallesindeki Salı Pazarını gezdi. Pazar esnafına bereketli işler de dileyen Karaosmanoğlu, KAR-MEK Kursu’na konuk olduktan sonra Cami inşaatında da inceleme yaptı. Salı Pazarında esnafa bereketli işler dileyen Karaosmanoğlu, “Ramazan ayının tüm güzelliklerini yaşamak inşallah hepimize nasip olur. Halkımızla birlikte huzur içerisinde bir Ramazan diliyorum” dedi.

 

“KARTEPE İÇİN GÜZEL BİR HİZMET OLACAK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Arslanbey Kültür Merkezin de ki çalışmanın geldiği boyutu yerinde gören Karaosmanoğlu, yetkililerden de detayı bilgi aldı. Kültür merkezinin bu bölgedeki büyük bir eksikliği ortadan kaldıracağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Burada yaşayan vatandaşlarımız bu kültür merkeziyle birlikte gerek sosyal gerek kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek. İlçemiz için güzel bir hizmet olacak” diye konuştu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Kültür Merkezimiz için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Bu güzel projenin tamamlanmasıyla halkımızdan buradan çok güzel bir hizmet alacak” dedi.

“ALİ KUŞÇU BİLGİ EVİNDE KEYİFLİ DAKİKALAR”

Kartepe Belediyesi’nin Ali Kuşçu Bilgi Evi ve Maşukiye Mahalle Konağına da konuk olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, buradan eğitim alan çocuklarla ve kadın kursiyerlerle bir araya geldi. Her dalda yakalanacak başarıların verilen her türlü eğitimle sağlanacağını vurgulayan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımızın ufkunu açacak çalışmalar yapıyoruz. Bunu ilçe belediyelerimizin de gerçekleştirdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Yerel idareler olarak ilçe belediyelerimizle, gerek kaymakamlıklarımızla, mükemmel bir uyum içerisinde şehrin geleceğini örüyoruz. Bizlerdeki hizmet aşkı çocuklarımızın gözlerinde birer pırıltıya dönüşüyor. Bu da bizim kazancımız” diyerek duygularını ifade etti. KAR-MEK kurslarındaki kursiyer kadınlarla da buluşan ve sohbet eden Karaosmanoğlu, “Siz kadınlarımızın emrindeyiz. Ortaya koyulan bu projeler sizlerin yaşamına değer ve katkı vermesi içidir” diye konuştu. Ali Kuşçu Bilgi Evinde eğitim alan bilgiler

ÜZÜLMEZ, “ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRİYORUZ”

Kocaeli Bilim Merkezi ile Bilim dünyasının kapılarını açan Gençlik Kılavuzu projesi ile lise ve üniversite yolculuğunda çocuklarımıza ve gençlerimize rehberlik eden Büyükşehir Belediyemize teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Çocuklarımızdan tek isteğimiz çalışmaları, topluma faydalı bireyler olmalarıdır. Bizde ilçe belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Spor ve sağlıklı yaşam için çocuklarımıza bisiklet de hediye ediyoruz. Bisikletin bir çocuğun hayatında önemli yeri olduğunu biliyoruz” açıklamasını yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, daha sonra Dumlupınar Mahallesindeki Kanal Park projesinde de gelinen son noktayı yerinde gördüler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.