DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP KASKF’ı ziyaret etti

CHP KASKF’ı ziyaret etti

Sarıbay, “Tüm spor branşlarına destek verilmeli “

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Neşe Celep, Selim Yıldız, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ile birlikte Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Genel Başkanı Murat Aydın’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ilimizdeki spor faaliyetleri ve yeni projelerin konuşulduğu ziyarette Sarıbay, referandum sürecinde partilerinin organize ettiği tüm programlara katılım sağlamaya çalışan Başkan Aydın’a ayrıca teşekkür etti. Amatör Spor Kulüpleri’nin sıkıntıları hakkında görüş alış verişi yapıldı.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ İÇİN BÜTÇE AYRILMALI

Amatör spor kulüplerinin öneminden bahsederek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Kendimde amatör sporcuyum. Spora önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Amatör spor kulüpleri için bütçe ayrılmalı. Bütünü ele alınmalı, plan dahilinde yapılmalı. Futbola çok önem veriyoruz ama diğer spor branşlarına da destek verilmesi gerekir” dedi. Saffet Sancaklı’ya seslenen Sarıbay, “11 Milletvekili arasında tek sporcu kendisi. Bu işe daha bir dört elle sarılması lazım” diye konuştu.

7 İL BAŞKANI İLE SİZE GELECEĞİM

Her ayın ilk pazartesi 7 il başkanı ile bir araya gelerek kentin sorunları hakkında istişare yaptıklarını dile getiren Sarıbay, “ Bu ay yaptığımız toplantıda, bundan sonra Vali ve Belediye Başkanı ziyaretinin ardından Emniyet Müdürü, Rektör gibi kurumları da ziyarete ekleme kararı aldık. Ağustos ayında bu toplantı benim ev sahipliğimde gerçekleşecek. Ağustos ayının ilk pazartesi 7 il başkanı ile birlikte ben o arkadaşları size getirmeye çalışacağım. Sizde bir dosya halinde hazırlık yapıp bir sunum yaparsınız” ifadelerini kullandı.

BURADA ÜRÜN SATMIYORUZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek sözlerine başlayan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın, “Sizleri burada görmekten büyük mutluluk duyduk” dedi. Sadece Büyükşehir Belediyesi bu binada yer verdi diyen Aydın, “ 2’si Gebze olmak üzere 9 personelimiz var. Daha iyi hizmet vermek adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz burada ürün satmıyoruz, para kazanmıyoruz. Bu işi kamu yararına yapıyoruz. Devlete vergimizi de ödüyoruz. Devletten spor faaliyetleri konusunda destek bekliyoruz “ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.