DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çöp konteynırları etraflarından daha temiz

Çöp konteynırları etraflarından daha temiz

Her zaman temizliği ve düzeniyle bilinen Değirmendere’de bazı çöp konteynırlarının etrafı içlerinden daha kirli. Duyarsız vatandaşların bıraktığı atıklar ortaya çok kötü manzaralar çıkmasına neden oluyor.

Bu durum en çok da mahalle sakinlerini rahatsız ediyor

Körfezin incisi olarak tabir edilen ve herzaman temizliği ve düzeniyle adından sık sık söz ettiren Değirmendere’de Yalı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan çöp konteynırlarının yanı atılan çöpler nedeniyle ortaya kötü manzaraların çıkmasına neden oluyor. Normalde Gölcük Belediyesi Temizlik İşlerine bildirildikten sonra atılması gereken çöpler habersizce atıldığı için toplanması gecikiyor. Bu durum en çok da mahalle sakinlerini rahatsız ediyor. Mahalle sakinleri, “ Değirmendere’miz de eskiden vatandaşlar değil bu şekilde çöp atmayı yere bir peçete bile atmazdı. Şimdi vatandaşlarımız da duyarsızlaşmaya başladı. Normalde haber vermeleri gereken çöplerini normal birşeymiş gibi gelip buraya bırakıyorlar. Biz vatandaşlarımızın biraz daha duyarlı olmalarını ve bu mahallede hepberaber yaşadığımızı anlamalarını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.