DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DERNEK ÖNLERİNE ARAÇ PARKEDİLEMEYECEK

DERNEK ÖNLERİNE ARAÇ PARKEDİLEMEYECEK

Gölcük Belediyesi yardım derneklerinin isteğini geri çevirmedi

Tevfik Hoca Camii’nin arka tarafında bulunan ve İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi ve Beşir Derneği Gölcük Şubelesi’nin ön kısmına park edilen araçlar nedeniyle zor durumda kaldıkları için Gölcük Belediyesi’ne verdikleri dilekçe neticesinde Gölcük Belediyesi Fen İşleri Amirliği tarafından meydanda düzenleme yapılmaya başlandı.

Yüksek kaldırım yapılacak

Gölcük Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yeniden düzenlenecek olan meydanda İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi ve Beşir Derneği Gölcük Şubelesi’nin ön kısmı araç parkedilemeyecek şekilde etrafı kaldırımla çevrilecek. Yapılacak olan yeni kaldırım ile duyarsız vatandaşlar hemen yanında 17 Ağustos Kapalı Otopark bulunan meydana araçlarını parkedemeyecek.

Yardım derneklerinin giriş çıkışları rahatlayacak

Yapılan çalışmada dernek önleri açılacak ve giriş çıkışlar kolaylaşmış olacak. İHH İnsani yardım Vakfı Gölcük Şubesi gönüllüsü ve aynı zamanda Konyalılar Karamanlılar Dernek Başkanı Nuri Akkol yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca Nuri Akkol, “ Duyarsız vatandaşların dernek önüne kadar bıraktıkları arabalar nedeniyle biz ve Beşir Derneği çok zor durumda kalıyorduk. Bu nedenle belediyemize bir dilekçe verdik ve bu duruma bir çözüm bulunmasını istedik. Belediyemizde sağolsun bu isteğimizi geri çevirmedi ve yol çalışmasına başladı. Yapılacak olan yol ve kaldırım ile artık duyarsız vatandaşlar derneklerin önüne park edemeyecek. Bu sayede derneğimize glen ihtiyaç sahipleri ve yardımseverler zor durumda kalmayacak. Ben bu güzel çalışmasından dolayı Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.