DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Finallerde de Madalyaları Topladık

Finallerde de Madalyaları Topladık

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu minik karateciler, Sakarya’da yapılan Karate Ligi finallerinde otuz bir madalya kazandı.

Daha önce 5 kez Sakarya’nın ev sahipliğinde yapılan Türk Karatesinin en prestijli alt yapı turnuvaları arasında yer alan ve beş etaptan oluşan Sakarya Karate Turnuvası’nın finalleri Sakarya’da yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Karateciler, Sakarya’da yapılan 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İllerarası Karate Ligi’nde yine fırtına gibi esti. 11 İlden, 44 kulübün katıldığı şampiyonada 810 sporcu mücadele etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ise turnuvaya 50 sporcuyla katıldı.

VALİ COŞ,İZLEDİ

Karate Lig finalinin açılış ve ödül törenini Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in katılımı ile gerçekleşti. Lig Finalinin açılışında Şehitler ve Gaziler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Turnuvada Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler minikler, ümitler ve yıldızlar kategorilerinde on iki altın, dokuz gümüş, on bronz madalya olmak üzere toplam otuzbir madalya kazandı.

MADALYALAR VALİ’DEN

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş, Sakarya GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Serdivan İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç başarılı olan sporculara ödüllerini takdim etti.

DERECE YAPAN SPORCULAR

Boran Günel 1.

Kadir kaan Bekler 1.

Sueda Özdemir 1.

Hiranur Temizel 1.

Ahmet Bulut 1.

Enes Bulut 1.

Ömer Özer 1.

Rabia Şentürk 1.

Rıdvan Gürel 1.

Efe Karaca 1.

Özhan Gökbulak 1.

Fevzi Bozkurt 1.

Berra Demirtürk 2.

Serra Melis Gider 2.

Eslem Rana Savaş 2

Hurigül Temizel 2.

Dilara Ergün 2.

Batıkan Gökbulak 2.

Bahadır Yüksel 2.

Demiz Özdemir 2.

Buğlem Yanık 2.

Ayşenur Bekler 3.

Uygar Dinç 3.

Nihal N. Ulutanır 3.

Gökdeniz Akdemir 3.

Batuhan Gökdemir 3.

Merve Ertuğ 3.

Simay Tokcan 3.

Eren Gider 3.

M Akif Türetken 3.

Boran Hindistan 3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.