DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gazi Ortaokulu Arsası’nda sorunlar eksik olmuyor

Gazi Ortaokulu Arsası’nda sorunlar eksik olmuyor

İlçemizin en eski okullarından birisi olan Gazi Ortaokulu Gölcük’te hayata geçirilen okul projesi kapsamında 2014 yılında yıkılmıştı. Gazi Ortaokulunun arazisi o tarihten beri ücretsiz otopark hizmeti veriyor ve giriş çıkışlarda kavgalar hiç eksik olmuyor.

Sürücüler gerilim yaşıyor

Geçtiğimiz yıllarda yıkılan Gazi Orta Okulunun arazisine vatandaşların gelişigüzel araçlarını park etmeleri ve tek giriş çıkışın olmasından dolayı sıkıntılar eksik olmuyor. Araç sahipleri hem ücretsiz olması hem de şehir merkezine yakın olmasından dolayı Gazi Orta Okulunun boş arazisini tercih ediyor. Herhangi bir kontrol ve denetimin olmadığı ücretsiz otopark’a giriş çıkışın tek olması sürücülerin arasının gerilmesine neden oluyor.

Çevredeki esnaflar sorundan şikayetçi

Özellikle giriş çıkışların yoğun akşam saatlerinde gerginlikler daha da artıyor. Çevredeki esnaflar durumdan artık çok şikayetçi. Esnaflar, “Okulu yıktılar iyi güzel ama sonrasında hiç bir denetim ya da kontrol yapılmıyor. Kendi haline bıraktılar. En azından ikinci bir giriş açılsa giriş bir yerden çıkış bir yerden olsa bu hergün şahit olduğumuz tartışmalar son bulur. Biz biran önce bu duruma bir önlem alınmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.