DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GELENEK SÜRÜYOR

GELENEK SÜRÜYOR

Pazarcı esnafı iftar da buluştu

Gölcük Pazarcılar Odası sosyal faaliyetler çerçevesi içersinde Mübarek Ramazan ayından da geleneksel hale gelen iftar yemeklerini sürdürüyorlar. Pazarcı esnaflarından Şahin Temel ve arkadaşlarının önderliğinde bir araya gelen pazarcılar hep beraber iftar yaptılar.

İftar yemeğine 500-600 kişinin katılımıyla gerçekleşti

Hisareyn Kapalı Pazar yerinde bir araya gelen pazarcı esnaflar Şahin Temel ve arkadaşlarının önderliğinde  iftar yemeği düzenleyerek bir araya geldiler. Kapalı Pazar yerinde güzel bir ortam sağlandı ve iftar programına 500-600 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. İftar yemeğinin ardından Sema ve İlahi sunumları gerçekleşti.

Tuncer, “ Bizler pazarcı esnafı olarak kalabalık bir aileyiz”

İftar programına Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Nevşehirliler Dernek Başkanı Nurettin Toprakcıer, Niğdeliler Dernek Başkanı Cemil Çakmak misafir olarak katıldı. İftar yemeğinin ardından Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Sayın Abdurrezzak Tuncer kısa bir konuşma yaptı. konuşmasında Tuncer, “ Bizler pazarcı esnafı olarak kalabalık bir aileyiz. Bu gece gerçekleşen iftara yemeğinin yoğunluğu da bu ailenin ne kadar güçlü ve büyük olduğunu gösterir. Ben öncelikle bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Şahin Temel ile arkadaşlarına ve bizi kırmayarak iftar programına katılan bütün ailelere teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.