DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gerçek Rot Balans ailesi iftar yemeğinde buluştu

Gerçek Rot Balans ailesi iftar yemeğinde buluştu
04.06.2017
1.093
A+
A-

Gerçek Rot Balans ailesi iftar yemeğinde buluştu

İlçemizin sevilen esnaflarından Gölcük Lassa-Gerçek Rot Balans sahipleri Okay ve Yasin Şahin kardeşler personeli ile birlikte Ereğli’de bulunan Bilgiçler Et Lokantası’nda iftarlarını gerçekleştirdi.

Birliktelikleriyle örnek işletme

Gölcük’te bulunan ve vatandaşların ilk tercih noktalarından birisi olan Gölcük Lassa-Gerçek Rot Balans ailesi geçtiğimiz akşam iftarlarını Ereğli’de bulunan Bilgiçler Et Lokantası’nda gerçekleştirdi. İftar yemeğine İşletme sahipleri Okay Şahin ve Yasin şahin başta olmak üzere, personeller katıldı. Oldukça nezih ve güzel bir mekanda iftar yemeklerini düzenleyen Okay ve Yasin Şahin kardeşler, “Tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının Ramazan ayı’nı kutlar, huzurlu ve mutlu bir ramazan geçirmeyi Allah’tan dileriz. Bugün personelimize iftar yemeği veriyoruz Gölcük Lassa-Gerçek Rot Balans ailesi olarak bizler hem çalışmalarımızla hem de birlikteliğimizle örnek olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.