DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Çevreye Önem Veriyor

Gölcük Belediyesi Çevreye Önem Veriyor

Gölcük Belediyesi daha yaşanabilir bir çevre oluşması için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda Temizlik İşleri Ekipleri’nin Gölcük genelinde sürdürdüğü ot kesim ve temizlik çalışmaları sistemli bir şekilde sürdürülüyor.

Yapılan bu çalışmalarla birlikte Gölcük’ün daha temiz ve güzel olması için ekipler ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Temizlik İşleri Ekipleri tarafından yürütülen bu çalışmalar da öncelikle belirlenen yerlerinin ot kesim çalışmaları yapılıp, sonrasında oluşan atıklar toplanarak görsel kirliliğin oluşması engelleniyor.

Belediye Temizlik Ekipleri tarafından yoğun emek harcanarak yapılan bu çalışmalara, vatandaşların biraz daha duyarlı olması, destek vermesi ve çevreyi kirletmemeleri en önemli noktalardan biri. İlçe genelinde sürdürülen bu çalışmalar ve duyarlı vatandaşların da yapılan hizmetler ile daha temiz olunması noktasında teşvik edici rol üstlenmesi, Gölcük’ün daha yaşanabilir bir yer olma noktasında önemli rol oynayacağı yetkililerce önemle vurgulanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.