DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi İftarda Buluştu

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi İftarda Buluştu

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında hizmet veren meclisler ve aileleri düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında hizmet veren Kadın Meclisi, Emekliler Meclisi, Engelliler Meclisi ve Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri, Kekik Et Restoran’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Kekik et Restoran da düzenlenen iftar yemeğine Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Genel Sekreter Fatih Bayram, Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ve eşleri katıldı.

Kent Konseyi olarak yeni dönemde de yoğun bir tempo içerisinde olacaklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Şentürk, “Ramazan ayı bolluğu bereketi ve rahmeti ile devam ediyor. İnşallah birliğimizle, dirliğimizle ve beraberliğimiz ile Ramazan Bayramı’na kavuşmayı umut ediyoruz. Bizlerin her zaman yanında olan, destek ve katkı sağlayan Başkan Ellibeş’e Gölcük Kent Konseyi Yürütme kurulu adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.