DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK GİRESUNLULAR DERNEĞİ GEBZE’DE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

GÖLCÜK GİRESUNLULAR DERNEĞİ GEBZE’DE İFTAR PROGRAMINA KATILDI
04.06.2017
1.079
A+
A-

GÖLCÜK GİRESUNLULAR DERNEĞİ GEBZE’DE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

 

Gölcük Giresunlular Sosyal Ve Kültürel Dayanışma Derneğinin de içinde yer aldığı Kocaeli Giresun Gönüllerince Gebze Eskihisar’da Giresunlu bir hemşehrimize ait otantik bir mekanda organize edilen iftar programına Yönetim Kurulu olarak katıldı. İftar programı Kur’an tilaveti ve şehitlerimize dua ile başlayıp, iftar sonrası Giresunlu hemşehrimizin Araştırmacı, Gazeteci, Tarihçi Yazar Sayın İsmail Kahraman’ın hazırlayıp sunduğu kısa belgesel gösteriminin ardından Giresunluları yalnız bırakmayan İstanbul Giresun Federasyon Başkanı

 

Mehmet Kuğu ile Giresun Dernekleri Başkanlarının kısa konuşmaları ile program devam etti. Program sonrası çok değerli Gebzeli Dernek Başkanlarının ev sahipliğinde sahura kadar sohbet edip Giresun ve Derneklerin yapıları ve bir Sivil Toplum örgütü olarak doyduğumuz yer olan Kocaeli’ye yapabileceğimiz katma değerlerin neler olabileceğine dair gelecek yıllara ilişkin olarak programlar yapıldı. Giresunlular ‘Programda emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gölcük Giresunlular iftarlarını ilçemizde gerçekleştirecek

 

Göclük Giresunlular Dernek Başkanı Şinasi Dede, “Biz Gölcük Giresunlular Sosyal Ve Kültürel Dayanışma Derneği olarak ilçemizde de geleneksel olarak devam ettirmek istediğimiz bir iftar programı hazırlığı içerisindeyiz. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Mayıs 7’si Kültür Etkinlikleri gibi yıllara sari olmak üzere dernek olarak iftar programımızı da her yıl geleneksel olarak yapmayı planladık ve inşallah bu yıl ilkini tüm hemşehrilerimizin ve ilçemizin değerli protokolünün de katılımları ile önümüzdeki hafta içerisinde ilçemizde yeni hizmet vermeye başlayan “KERİMAĞA KEBAP SALONUnda gerçekleştirmeyi planladık. İftar programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyor ve bekliyoruz” dedi.

 

Dede, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz”

 

Başkan Dede, “Son olarak şunu da belirtmek istiyorum. Giresun tarihinde iki Gönüllü Alay çıkartarak ülkemiz kurtuluş savaşında hep ön saflarda olmuştur. Dolayısıyla bizlerde o ecdadın torunları olarak bu ülkenin her derdi ile dertleniyor, her sıkıntısı ile sıkıntıya düşüyor ve her üzüntüsünde de en derinden üzülüyoruz. Elim bir helikopter kazası sonucu vatan için vatan topraklarına düşmüş olan 13 askerimize ve çok değerli Komutanlarımıza yüce Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Yüce Türk Milletine, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Allah bu milleti bölmek isteyen şer güçlere fırsat vermesin diyor, tüm Giresunlu ve Kocaelili hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyor hep birlikte bayrama kavuşmayı niyaz ediyorum” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.