DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’lü Muhtarlar dernek binalarında bayramlaştı

Gölcük’lü Muhtarlar dernek binalarında bayramlaştı

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarlar Ramazan bayramının birinci gününde dernek binasında bayramlaştı. Başkan Saral, Muhtarlara ve tüm Gölcük halkına hayırlı ve güzel bir bayram dileğinde bulundu.

Saral, “Hepinizin bayramı kutlu olsun”

Gölcük’te bir çok dernek ve STK Ramazan bayramı sevincini kutladı. Bu derneklerden birisi Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi oldu. Geçtiğimiz Pazar günü (Bayramın 1. Günü) sabahı dernek binasında toplanan Başkan Bilge Saral, Mahalle ve Köy Muhtarları bayram sevincini ilk kutlayan derneklerden oldu. Başkan Saral, ‘Öncelikle güzel bir Ramazan ayı geçirdik. Ramazan ayı’na hüzünle veda ettik. Şimdi bayram. Bayramın ülkemize, milletimize ve hepimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Bayramlaşma programında muhtarlar bayram mutluluğunu ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.