DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’da iç transferde BAHATTİN VE CENK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Gölcükspor’da iç transferde  BAHATTİN VE CENK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
18.06.2017
1.148
A+
A-

Gölcükspor’da iç transferde

BAHATTİN VE CENK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

İç transfer çalışmalarına devam eden temsilcimiz Gölcükspor’da Cenk Cengiz ve Bahattin Saral ile kesin anlaşma sağlandı. Sedat Cengiz’de anlaşmaya çok yakın olan bir diğer isim.

Ligde bu sezon yepyeni bir yapılanma ile mücadele edecek olan ve çalışmalarını bu yönde devam ettiren Gölcükspor’da iç transferde anlaşma sağlanan isimler belli oldu. Temsilcimizde geçtiğimiz sezon takıma katılan tecrübeli orta saha Cenk Cengiz, gelecek sezonda Gölcükspor forması altında mücadele etmeyi kabul etti. Gölcükspor alt yapısından yetişen, daha sonra Bursaspor’a transfer olan Bahattin Saral’da yönetimle gelecek sezon el sıkıştı.

SEDAT’TA TAMAM GİBİ

Temsilcimizde yönetim kurulunun takımda tutmak istediği diğer isim ise Sedat Cengiz’di. Yönetim kurulu orta sahanın önemli ismi ile yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç aldı ve yeniden anlaştı. Anlaşma henüz kesin olarak tamamlanmasa da Sedat’ın gelecek sezon takımda kalması büyük bir ihtimalle bekleniyor. Kırmızı şimşeklerde yönetim kurulu transfer çalışmalarına bu haftada devam edecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.