DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Ot Kesim Çalışmaları Dört Koldan İlerliyor

Gölcük’te Ot Kesim Çalışmaları Dört Koldan İlerliyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin geneline  park ve yeşil alanlarda çim biçme çalışmaları dört koldan devam ediyor.

Park ve bahçelerde, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları ile yeşil alanlar ve kaldırımlar, daha estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

Başkan Ellibeş, halkın sağlığı ve çevre düzenlemesini ön planda olduğunu, ilçenin her noktasında ekiplerin çalıştığını kaydetti.

“Halkımızın Sağlığına Özen Gösteriyoruz”

Şehrin her noktasında belediye ekiplerinin çevre düzenlemesini ön planda tuttuğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş;”  Gölcük’ün dört bir yanında çalışan ekiplerimiz bu bölgelerde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Park , bahçe ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Halk sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Bakımsız alanlarda vatandaşa zarar verebilecek haşereler daha kolay ürer. Halkımızın sağlığı ve çevre temizliğine özen gösteriyoruz” dedi.

Belirlenen program dahilinde Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ot biçme ekipleri ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalarını yaz ayları boyunca devam ettirerek, halkımıza daha estetik park, bahçe ve mesire alanları oluşturmayı hedefliyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.