DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Görme engelli vatandaşlar iftar yemeğinde bir araya geldi

Görme engelli vatandaşlar iftar yemeğinde bir araya geldi

 

Gölcük Engelliler Derneği Yönetim Üyesi ve aynı zamanda Görme Engelliler Komisyon Başkanı Mevlüt Önerbay Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi önünde düzenlediği iftar yemeği ile görme engelli üyelerini aileleri ile birlikte bir araya getirdi.

Aileleri ile birlikte katıldılar

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezinin önünde düzenlenen iftar yemeğine Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç, görme engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Önerbay iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti

Oldukça keyifli geçen iftar yemeğinin sonunda Görme Engelliler Komisyon Başkanı Mevlüt Önerbay kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Önerbay, “ Mübarek Ramazan Ayında bir araya gelmek hep beraber iftar yapmak istedik. Görme Engelliler komisyonumuzun düzenlemiş olduğu görme engelliler ve aileleri kaynaşma iftar programına katılan Gölcük Engelliler Dernek Başkanımız Hasan Bat’a ve Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürümüz Dinçer Koç ve davetimize icabet eden misafirlerimize bizi yanlız bırakmadıkları için cani gönülden teşekkür eder birliğimizin beraberliğimizin birbirimize olan sevgi ve muhabbetimizin artarak devam etmesini temenni ederim” dedi.

Hasan Bat, “Biz kocaman bir aileyiz”

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, “ Görüyorum ki benim koskocaman bir ailem var. Derneğimizin en aktif çalışanı olan Mevlüt ağabeyimiz böyle bir yemek organize etmek istedi. Bende seve seve yardım ederim, her türlü desteği vermeye hazırım dedim. Mevlüt ağabey benim bu dernekte sağ kollarımdan biridir. Beni bu yolda hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ben bu akşam bizleri kırmayarak iftar yemeğimize katılan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Biz kocaman bir aileyiz, bu gecede bunun en güzel örneği oldu” dedi.

Albayrak, “ Bu ince düşüncesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum

Gürsel Albayrak, “ Mevlüt Önerbay kardeşimiz çok güzel bir organizasyona imza atmış ve böylesine güzel bir iftar yemeği düzenlemiş. Ben bu ince düşüncesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.