DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Havaların serinlemesi ve yağmurla birlikte Değirmendere sahili SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Havaların serinlemesi ve yağmurla birlikte Değirmendere sahili  SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ
11.06.2017
1.013
A+
A-

Havaların serinlemesi ve yağmurla birlikte Değirmendere sahili

SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Tam yaz geldi havalar ısındı derken geçtiğimiz haftasonunun serin ve yağmurlu geçmesi Değirmendere sahilindeki çay bahçelerini ve çocuk parklarının boş kalmasına neden oldu.

Çay bahçeleri ve çocuk parkları bomboştu

Körfezin incisi Değirmendere’de her haftasonu kalabalık olan çay bahçeleri ve çocuk parklarının geçtiğimiz hafta havaların serin ve yağmurlu olması nedeniyle bomboştu. Havanın sıcak olduğu gün tıkabasa dolu olan çay bahçeleri ve çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl olan çocuk parkları sessizdi.

Vatandaşlar havaların ne zaman ısınacağını merak ediyor

Değirmendere sahilinde sabah sporu yapan vatandaşlardan ve işletme sahiplerinden başka fazla kimse yoktu. İşletme sahipleri ve sahildeki vatandaşlar, “ Bu sene tam yaz geldi derken havaların tekrar soğuması hiç iyi olmadı. Normalde bu saatlerde bile sahil ve çay bahçelerinin dolu olması gerekirken havanın oldukça soğuk olduğunu gören Değirmendereliler evden çıkmamayı tercih ettiler. İlerleyen saatlerde nasıl olur bilemeyiz ama normalde bu aylarda bu saatlerde sahilin böylesine sessiz ve sakin görmeye alışık değiliz biz. İnşallah önümüzde ki haftaya kadar havalar böyle devam etmezde sahilimiz yine o eskisi gibi hareketli günlerine döner” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.