DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İFTAR PROGRAMLARI 23 HAZİRAN’DA SONA ERİYOR

İFTAR PROGRAMLARI 23 HAZİRAN’DA SONA ERİYOR

Dayanışmanın ve hoşgörünün arttığı Ramazan ayında birlik olan Başiskele halkı için düzenlenen iftar programları 23 Haziran Cuma günü sona eriyor. Aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar geçirdikleri günler için Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür ediyor.

Başiskele Belediyesi’nin bu yıl 8.kez düzenlediği iftar ve ramazan programlarının sonuna yaklaşıldı. Hafta içi her akşam düzenlenen iftar yemekleri hayırsever firmaların destekleri ile verildi. Başiskele’ye diğer komşu ilçelerden gelen misafirlerin katılımı ile yeni dostluklar kuruldu, komşuluk ilişkileri güçlendi. İlginin geçtiğimiz yıllara göre daha da arttığı iftar programlarında her akşam yaklaşık 4 bin kişi iftar yaptı.

Başiskele Sahili’nde Ramazan akşamlarına Başiskele’nin doğal güzelliğinin yanı sıra halkın sıcaklığı, birlik ve beraberliği de eklenince kaynaşmalar yaşanıyor, yeni dostluklar kuruluyor. İki ayrı akşam Ford Otosan A.Ş ve Gemont Endüstri Tesisleri İmalat Montaj A.Ş tarafından verilen iftar yemeklerine katılım yine yüksek oldu. İftar programları sonunda sahne alan sanatçılar ise ilahileri ve Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile ramazan ayının manevi havasını yüreklerde hissettiriyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.