DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İFTAR YEMEĞİNDE DOSTLUK PEKİŞTİ

İFTAR YEMEĞİNDE DOSTLUK PEKİŞTİ

Kardeşler Otomotiv bu yılda geleneği sürdürdü

İlçemizin en köklü ve işinde en başarılı esnaflarından biri olan ve işletme sahipliğini Şaban Şahinbay, Yasin Çam ve Recep Şahinbay’ın yaptığı, Kardeşler Otomotiv bu yılda geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerini Tirvana Garden Bistro Cafe’de verdi. Kardeşler Otomotiv’in iftar programına çalışanları ve birçok dostları katıldı.

 İFTARA KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

Ramazan Ayı’nın son günlerine girdiğimiz şu günlerde, iftar yemeklerinin de artık sonuna geliniyor. Her Ramazan aylarında artık geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini bu yılda gerçekleştiren Kardeşler Otomotiv personel ve dostlarını Tirvana Garden Bistro Cafe’de ağırladı. İlçemizin en köklü ve başarılı esnaflarından biri olan ve işletme sahipliğini Şaban Şahinbay, Yasin Çam ve Recep Şahinbay yaptığı, Kardeşler Otomotiv bu konuda da farkını konuşturdu.

GELENEKSEL HALE GETİRDİLER

Gölcük’te uzun yıllardır başarıyla hizmet veren ve sektöründe en çok tercih edilen firmaların başında gelen Kardeşler Otomotiv, iftar geleneğini bu yıl da bozmadı. Oldukça nezih ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğinin, renkli geçmesi  gözlerden kaçmadı. İftara katılan personeller ve davetliler Kardeşler Otomotiv sahipleri Şaban Şahinbay’a, Yasin Çam’a ve Recep Şahinbay’a teşekkür etti. Birçok davetlinin katılım sağladığı iftar yemeğini, gelecek senelere de yaymak istediklerini belirten işletme sahipleri, davetlerini kırmayan ve iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.