DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçe Milli Eğitim Müdüründen Başkan Ellibeş’e Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdüründen Başkan Ellibeş’e Ziyaret

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti.

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek okullara yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.. Gölcük Belediyesi tarafından İlçe merkezi ve tüm mahallelerinde bulunan okulların çevre düzenlemesi yapılıyor ve okulların ihtiyaçları karşılanıyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Biz eğitim gönüllüsüyüz 13 yıllık Belediye Başkanlığımızda Kaymakamımız, Milli Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürlerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çok sayıda Okul ve derslik yaptırdık. Bütün okullarımızın çevre düzenlemesi ve ihtiyaçlarını yüzde 95 oranında karşılıyoruz. Geleceğimizin teminatı bu çocuklar kendi çocuklarımız, bu çocuklar için ne yapsak azdır. Ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ercan Gülsuyu ve mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.