DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kapalı Otopark yeteri kadar ilgi görmüyor

Kapalı Otopark yeteri kadar ilgi görmüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile inşası gerçekleştirilen ilçemizin büyük otoparkı Katlı Otopark yeteri kadar ilgi görmüyor.

2 yıldır hizmet veren otopark’a ilgi çok az

İlçemizde olduğu gibi de yol kenarlarına park edilen araçlar aşırı fazla. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi park sorunlarının çözülmesi amacıyla bu Katlı Otopark’ı geçtiğimiz 2 yıldır hizmet vermekte. 2 yıl önce açılan bu katlı kapalı otopark araç sürücüleri tarafından pek ilgi gördüğü söylenemez. Araç sürücüleri kapalı otoparkları tercih etmek yerine yol kenarlarına araçlarını park ediyorlar. Dar olan yol aralarına da araçlarını park eden sürücüler vatandaşları da zor duruma sokuyorlar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.